Javítás, karbantartás

Ha valami elromlott

Forduljon hozzánk, ha autójával gond van, ha ráz, ha nem indul, ha sokat fogyaszt, ha túl hangos. Futómű, kormánymű, kipufogó javítás vagy a motorvezérlés cseréje mellett, évtizedes partneri kapcsolataink segítségével gyorsan és szakszerűen vállalunk teljes motorfelújítást és autóvillamossági javítást.

Ne várja meg a bajt!

Egy autó sohasem tud jókor elromlani. A hibák többségét azonban az elmaradt karbantartás vagy a kopó alkatrészek cseréjének elmulasztása okozza. Ezeknél azonban jóval többe kerülhet a javítás, ha már használat közben is jelentkeznek a hibák. Keresse fel a Pálya Autószervizt! Műhelyünkben a gyors és alapos állapotfelmérés után Ön minden információt megkaphat arról, hogyan tegye autóját ismét megbízhatóvá, akár több százezer kilométeres futásteljesítmény mellett is.

Nem a kilométerek számítanak

Egy autóról a megtett kilométereknél sokkal többet mond el az állapota. Forduljon a Pálya Autószervizhez, és mi a kötelező olajcserék mellett pénztárca kímélő megoldásokkal és alkatrészárakkal segítünk, hogy autója sokévesen is megbízható társa maradjon, eladáskor pedig forintokban mérhesse a majdani új tulajdonos elégedettségét.